Menukaart Restaurant

    Voorgerechten

  • Carpaccio Blonde d’Aquitaine   €12,50
    Dungesneden plakjes rundvlees van de Blonde d’Aquitaine koe van de familie Schuiling, bestrooid met: rode uienringen, olijven, Parmezaan, pijnboompitten en een balsamicodressing
  • Liefdes potje   €11,50
    Gebakken gamba’s met: ui en oesterzwammen, afgeblust met een licht zoete pikante knoflooksaus
  • Biefstukreepjes   €11,95
    Roer gebakken biefstukreepjes in ketjap en sesamzaadjes geserveerd op een torentje van diverse bladsla en wasabi dip
  • Gerookte kipfilet   €10,25
    Fijne blad sla soorten met zongedroogde tomaatjes, komkommer, rode ui, pijnboompitjes met plakjes gerookte kipfilet
  • Boswandeling   €10,50
    Gebakken kastanje-, champignons en oesterzwammen gegratineerd met Gorgonzola, oude en Goudse kaas

    Soepen

  • Groninger mosterdsoep   €5,75
    Mosterdsoep met een ragfijn gesneden prei en de keuze uit: Drentsche Drogeworst of oude Kaas
  • Kippensoep   €5,75
    Huis getrokken kippenbouillon, goed gevuld met kip, prei en vermicelli
  • groentensoep   
    goed gevulde Groentensoep
  • Drentsche bonen Soep   €5,75
    Het is een stevige, geurige soep van verschillende soorten bonen en Hollandse wintergroenten en Drentsche weiderundvlees.

    Vegetarische kaart

  • Gebakken geitenkaas   €10,25
    Gebakken geitenkaas op diverse soorten sla met: komkommer, tomaat, rode ui en gemengde noten, besprenkeld met een honingtijmdressing
  • Vegetarische Groentesoep   €5,75
    Goed gevulde heldere groentesoep
  • Carpaccio van Tomaat   €9,50
    Dun gesneden tomaat met een torentje van diverse bladsla en bosui, knoflook en mozzarella
  • Quiche   €15,75
    Huisgemaakte quiche, gevuld met aubergine, courgette, winterpeen, champignons en paprika onder een deken van brandnetelkaas
  • Roergebakken vegetarische kip   €16,75
    Vegetarische kip roergebakken met champignon, prei, sojasaus, knoflook, en room
  • 100% Spelt pasta.   €16,95
    Verse Speltpasta met een gebakken garnituur van courgette, ui, aubergine,paprika en cherry tomaten

    Hoofdgerechten vis

  • 7 Reuze Gamba’s   €18,75
    Ongepelde reuze Gamba’s gebakken in knoflook olie begeleid met een vingerbowl
  • Zeebaarsfilet   €17,75
    Op de huid gebakken Zeebaarsfilet, geserveerd met een hollandaisesaus met verse groene kruiden
  • slibtongetjes   €21,00
    gebakken in roomboter, geserveerd met geklaarde boter met peterselie
  • Forel   €19,95
    Op de plaat gebakken hele Hollandse Forel bestrooit alleen met viskruiden en geserveerd met citroen

    Hoofdgerechten vlees

  • Biefstuk   €19,95
    Gebakken Biefstuk van jong rund, begeleid met een saus naar keuze: pepersaus, stroganoffsaus of kruidenboter
  • “Drentsche” Eendje   €18,75
    Zachte eendenfilet met een sinaasappelhoningsaus
  • Ossenhaaspuntjes   €18,50
    Gebakken ossenhaaspuntjes met, champignons,ui,spekjes, thijm, cherry tomaatjes en afgeblust met knoflookolie
  • Clubburger   €17,50
    Heerlijke rundvleesburger geserveerd op een ambachtelijke spelt brood vers van het mes met: tomaat, rode ui, komkommer, sla en kaas
  • Lammetje   €22,50
    Malse lamsfilet met een lichtzoete Rode port en ui jus
  • Schnitzel   €17,75
    Schnitzel met spek,ui en champignons

    Dessert

  • Crème brulée   €7,35
    Vanille crème met een laagje gebrande rietsuiker, een bolletje roomijs en echte slagroom
  • Dame blanche   €6,95
    3 bollen vanille roomijs met echte slagroom en warme chocoladesaus
  • Coupe liefde van de Drentsche Aa   €6,95
    Citroen-, passie- en frambozensorbetijs met echte slagroom en rode vruchten saus
  • Boerenjongens   €7,50
    Drie bollen rum-rozijnenijs met boerenjongens en een toefslagroom

Direct reserveren? 

Wilt u direct uw tafel reserveren? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen dan zsm contact met u op!

Liever telefonisch reserveren?

Dat kan: 050 409 1672