Menukaart Restaurant

    Voorgerechten

  • Carpaccio van drentsche weiderund   €12,50
    Dungesneden plakjes drentsche weiderundvlees, bestrooid met: rode uienringen, olijven, Parmezaan, pijnboompitten en een balsamicodressing
  • Liefdes potje   €11,50
    Gebakken gamba’s met: ui en oesterzwammen, afgeblust met een licht zoete pikante knoflooksaus
  • Duo Zalm - forel   €11,00
    Gerookte zalmfilet en forel filet met een citroenmayonaise
  • Gerookte kipfilet   €10,25
    Fijne blad sla soorten met zongedroogde tomaatjes, komkommer, rode ui, pijnboompitjes met plakjes gerookte kipfilet

    Soepen

  • Groninger mosterdsoep   €5,75
    Mosterdsoep met een ragfijn gesneden prei en de keuze uit: gebakken spekjes of oude Kaas
  • Tomatensoep   €5,75
    Romige tomatensoep met balletjes en verse tuinkruiden
  • Martin's erwtensoep   €7,75
    met roggebrood en spek
  • groentensoep   
    goed gevulde Groentensoep

    Vegetarische kaart

  • Gebakken geitenkaas   €10,25
    Gebakken geitenkaas op diverse soorten sla met: komkommer, tomaat, rode ui en gemengde noten, besprenkeld met een honingtijmdressing
  • Vegetarische Groentesoep   €5,75
    Goed gevulde heldere groentesoep
  • Salade monzzarella   €10,50
    Diverse soorten sla met komkommer, olijf, rode ui, pijnboompitten, basilicum en mozzarella besprenkeld met een balsamicodressing
  • Quiche   €15,75
    Huisgemaakte quiche, gevuld met aubergine, courgette, winterpeen, champignons en paprika onder een deken van brandnetelkaas
  • 100% Spelt pasta.   €16,95
    Verse Speltpasta met een gebakken garnituur van courgette, ui, aubergine,paprika en cherry tomaten
  • geitenkaas taartje   €15,75
    Huisgemaakte geitenkaas taartje op een bedje van roer gebakken groenten

    Hoofdgerechten vis

  • duo Zoet/Zout   €17,50
    Op de huid gebakken snoekbaarsfilet en heekfilet, geserveerd met een lichtzoete Citrus sausje
  • Zalmfilet   €19,95
    Op de plaat gebakken zalmfilet, opgediend met een fijne bearnaisesaus
  • Zeebaarsfilet   €18,75
    Op de huid gebakken zeebaars filet op een bedje appel-kaneel-rozijnen saus
  • slibtongetjes   €23,50
    gebakken in roomboter,

    Hoofdgerechten vlees

  • Hunebed steak   €19,95
    Gebakken steak van jong rund ca. 225 gram, begeleid met een zachte kruidenboter
  • “Drentsche” Eendje   €18,75
    Zachte eendenfilet met een sinaasappelhoningsaus
  • Clubburger   €17,50
    Heerlijke rundvleesburger geserveerd op een ambachtelijke spelt brood vers van het mes met: tomaat, rode ui, komkommer, sla en kaas
  • Ossenhaaspuntjes   €18,50
    Gebakken ossenhaaspuntjes met, champignons,ui,spekjes, thijm, cherry tomaatjes en afgeblust met knoflookolie
  • Schnitzel   €17,75
    Schnitzel met spek,ui en champignons
  • Ribroast   €19,95
    Varkensrib van ca. 350 gram met rode wijnsaus.
  • Sateetje van kip   €17,75
    Mooie gemarineerde kippendijen saté met satésaus bestrooid met gebakken uitjes

    Dessert

  • Oma's puddingstaart   €7,50
  • Crème brulée   €7,35
    Vanille crème met een laagje gebrande rietsuiker, een bolletje roomijs en echte slagroom
  • Dame blanche   €6,95
    3 bollen vanille roomijs met echte slagroom en warme chocoladesaus
  • Coupe liefde van de Drentsche Aa   €6,95
    Citroen-, passie- en frambozensorbetijs met echte slagroom en rode vruchten saus
  • Warme wafel met kaneelijs, warme kersen en slagroom   €6,95
  • kinderijsje   €4,50

Direct reserveren? 

Wilt u direct uw tafel reserveren? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen dan zsm contact met u op!

Liever telefonisch reserveren?

Dat kan: 050 409 1672