Gepubliceerd op:
kerstmenu

De Liefde van De Drentsche Aa gelegen aan het watertje Het Schipborgschediepje, dé nieuwe hotspot van noord Drenthe, gaan vestigen.

Het enorme terras is de ultieme plek om te relaxen: onder het genot van een heerlijk drankje wegdromen bij een van de mooiere uitzichten van het beek en esdorpenlandschap.


Het is een toegankelijke plek voor een heerlijke salade of een biefstuk, maar ook een prima locatie voor een bedrijfsfeest of vergadering. Door de ruime opzet, de laid-back sfeer, het terras op het zuiden, en de uitgebreide lees- en spelletjestafel is de liefde van De Drentsche Aa er voor iedereen: Je kan je even ver weg wanen zonder dat je ver weg bent; je kan er als 'local' terecht voor een dagelijkse lunch of borrel na werk, maar door de goede bereikbaarheid en de voordelen van wireless internet is de liefde van de Drentsche Aa ook een uitstekende plek voor zakelijke afspraken. en nu hebben we ook weer het kerst munu gereed 

nieuwjaarsdag

nieuwjaarsdag
 ook wij gaan genieten van oudjaarsavond met onse dierbaren, daarom zijn wij nieuwjaarsdag gesloten
 

trouwen op locatie

trouwen op locatie
Trouwen is de bezegeling van uw liefde voor elkaar, een belofte om er altijd voor elkaar te zijn. Uw huwelijksdag is dan ook de mooiste dag van uw leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteedt.